Rūkytos dešrelės, dešros

Rikiuoti:
„Dzūkiškas“ Saliamis

„Dzūkiškas“ Saliamis, 0,4 kg

Kaina €5,12
€12,80/kg
0
  • Pristatymas į paštomatą
Šaltai rūkyta „Naminė“ kiaulienos dešra

Šaltai rūkyta „Naminė“ kiaulienos dešra, 0,5 kg

Kaina €6,65
€13,30/kg
0
  • Pristatymas į paštomatą
Šaltai rūkyta „Česnakinė“ kiaulienos dešra

Šaltai rūkyta „Česnakinė“ kiaulienos dešra, 0,5 kg

Kaina €7,10
€14,20/kg
0
  • Pristatymas į paštomatą
Šaltai rūkyta „Kumpinė“ kiaulienos dešra

Šaltai rūkyta „Kumpinė“ kiaulienos dešra, 0,5 kg

Kaina €7,35
€14,70/kg
0
  • Pristatymas į paštomatą
Šaltai rūkyta „Skilandinė“ kiaulienos dešra

Šaltai rūkyta „Skilandinė“ kiaulienos dešra, 0,5 kg

Kaina €7,10
€14,20/kg
0
  • Pristatymas į paštomatą
Šaltai rūkytos „Valstiečių“ kiaulienos dešrelės

Šaltai rūkytos „Valstiečių“ kiaulienos dešrelės, 0,5 kg

Kaina €5,30
€10,60/kg
0
  • Pristatymas į paštomatą
Šaltai rūkyta „Kumpinė“ vištienos dešra

Šaltai rūkyta „Kumpinė“ vištienos dešra, 0,5 kg

Kaina €8,10
€16,20/kg
0
  • Pristatymas į paštomatą

Šaltai rūkytos dešros ir dešrelės – kvapnaus dūmo, natūralios mėsos ir kruopščiai atrinktų prieskonių kombinacija pagardinanti pusryčius, šventinį stalą, iškylą, įsimesti į kelionę. Tai puikus užkandis prie tauraus gėrimo taurės. Žemoje temperatūroje rūkytos dešrelės gamintos pagal neatmenamus laikus menančias tradicijas. Tai tikro tautinio paveldo pavyzdys.

Kur įsigyti kaimiškos dešros?

Mūsų krautuvėlėje ir internetinėje parduotuvėje parduodamos tik ūkininkų rankų darbo rūkytos dešros, kurios gaminamos naudojant išskirtinai aukščiausios kokybės mėsą ir natūralius prieskonius. Rūkytos dešros kaina ir kokybė pateisins jūsų lūkesčius ir pamalonins kiekvieno gomurį. Norite paragauti prieš perkant? Tuomet laukiame jūsų mūsų krautuvėlėje Visalaukio g. 1 Vilniuje, prekybos centre „Žali“.

Internetu užsisakant galite greitai ir be pastangų turėti ant stalo rūkytos dešros ir kitų mėsos gaminių. Užsisakykite mūsų produkcijos internetu už 50 Eur ir daugiau, o mes ją pristatysime į namus. Pirkinių krepšelius virš 100 Eur pristatome nemokamai visoje Lietuvoje.

Kaip yra gaminamos rūkytos dešrelės ir dešros?

Gamybos procese itin kruopščiai parenkame mėsą bei prieskonius. Dažniausiai naudojami prieskoniai dešrelėse ir dešrose: druska, cukrus, česnakas, įvairių rūšių pipirai. Jie suteikia dešroms ne tik norimą skonį, bet padeda išlaikyti mėsą skanią ilgiau ir tinkamos išvaizdos.

Tradiciniams šalto rūkymo mėsos gaminiams dažniausiai pasirenkama gerai subrendusios kiaulės mėsa, nes ji turi daugiau riebalų. Renkamasi naudoti kiaulės nugaroje esančius lašinius, nes jie kietesni, lėčiau oksiduojasi ir produktas ilgiau išlieka kokybiškas.

Šaltai rūkyta dešra gaminama atrenkant mėsą, smulkinant ją ir paruošiant tinkamus prieskonių kiekius. Susmulkinta mėsa sūdoma ir įdedami reikalingi prieskoniai, viskas sumaišoma ir mėsos masė paliekama brandinimuisi. Pasibaigus šiam procesui formuojamos ir kemšamos dešros, bei paruošiamos šalto rūkymo procesui.

Po brandinimosi, dešros rūkomos žemoje temperatūroje ir džiovinamos brandinimo kamerose. Skirtingo dydžio ir rūšies gaminiai rūkomi ir džiovinami skirtingą laiką. Šalto rūkymo metu dūmai iš lėto skverbiasi į gaminio vidų taip suteikdami jam išskirtinį skonį.

Skaityti daugiauSkaityti mažiau