Vytinti kumpiai

Rikiuoti:
Vytinta „Naminė“ kiaulienos nugarinė, drėgnesnė

Vytinta „Naminė“ kiaulienos nugarinė, drėgnesnė, 0,5 kg

Kaina €11,35
€22,69/kg
0
  • Pristatymas į paštomatą
Vytinti kiaulienos ,,Traškučiai"

Vytinti kiaulienos ,,Traškučiai", 0,08 kg

Kaina €3,33
€41,60/kg
0
  • Pristatymas į paštomatą
Vytinta kiaulienos nugarinė be odos, sausesnė

Vytinta kiaulienos nugarinė be odos, sausesnė, 0,5 kg

Kaina €11,35
€22,69/kg
0
  • Pristatymas į paštomatą
Vytintas jautienos kumpelis (pjaustytas)

Vytintas jautienos kumpelis (pjaustytas), 0,09 kg

Kaina €4,46
€49,50/kg
0
  • Pristatymas į paštomatą
Vytintas kiaulienos kumpelis (pjaustytas)

Vytintas kiaulienos kumpelis (pjaustytas), 0,1 kg

Kaina €1,70
€16,99/kg
0
  • Pristatymas į paštomatą
Vytintos „Juostelės“ kiaulienos

Vytintos „Juostelės“ kiaulienos, 0,15 kg

Kaina €4,88
€32,50/kg
0
  • Pristatymas į paštomatą

Vytintas kumpis – tikrų gurmanų pasirinkimas tiek šventiniam stalui, tiek kasdieniam pasimėgavimui prie alaus bokalo ar vyno taurės. Iš lėto, pagal lietuviškas tradicijas, mūsų šeimos gaminti vytinti kumpiai nustebins jūsų svečius ir džiugins jus savo klasikiniu, tačiau įsimintinu skoniu ir išvaizda. Vytintas kumpis kaina ir kokybe pateisins jūsų lūkesčius ir pamalonins kiekvieno gomurį.

Mūsų krautuvėlėje ir internetinėje parduotuvėje parduodama vytinta produkcija yra gaminama tik iš aukščiausios kokybės mėsos ir natūralių prieskonių. Išsirinkite ir užsisakykite internetu neišdildomą įspūdį paliksiančius vytintus kumpius ir kitus mėsos gaminius kelių mygtukų paspaudimu. Užsisakykite produktus virš 100 Eur ir daugiau tiesiai į namus ir sutaupysite ne tik laiko, bet ir nereikės mokėti už pristatymą.

Kaip išsirinkti kokybišką vytintą kumpį?

Kokybišką vytintą kumpį išsirinkti nėra taip lengva. Jų pasirinkimas yra labai platus.

Geros kokybės vytintas kumpis nebus be lašinių. Lašiniai mėsai suteikia skonį, sultingumo ir sumažina sūrumą. Lašiniai turi būti minkšti. Vytinto kumpio spalva turėtų būti raudona ar intensyvios rožinės spalvos.

Geras kumpis pasižymi ilgu brandinimo laiku. Taip pat svarbu žinoti, kad vytinimo metu kumpis gali deformuotis, tačiau tai nepadaro jo „blogu“ ar neskaniu. Tai natūralus vytimo procesas.

Kaip yra vytinami mūsų kumpiai?

Vytinamų kumpių gamybos procesas yra pakankamai sudėtingas, nes reikalauja itin atidžiai laikytis technologinių procesų. Per ilgai ar per daug sūdoma mėsa gali tapti itin sūri arba išdžiūti per greitai, o per mažai sūdytoje mėsoje gali likti žmogui kenksmingų bakterijų. Vytinimo metu mėsoje nesusidaro kancerogeninės medžiagos, todėl ji yra daug sveikesnė nei rūkyta mėsa.

Gamybos procese naudojame tik atrinktą kokybišką mėsą, kuri pagrinde sudaryta iš raumeninio audinio. Tradiciškai vytindami kumpį naudojame tik natūralius prieskonius: kardamoną, muskatą, pipirus ir kitus priedus. Kumpiai sūdomi, prieskoniuojami ir vytinami nustatytą laiko tarpą, kad įgautų norimą skonį, kvapą ir išvaizdą.

Šis sudėtingas gilias tradicijas menantis procesas užtikrina, kad mėsa nebus termiškai apdorota, išsilaikys ilgiau, bet tuo pačiu išlaikys kuo daugiau vertingų medžiagų. Išsirinkite mūsų gamybos vytintą gaminį ir įsitikinkite jo privalumais.

Skaityti daugiauSkaityti mažiau