Šventinis tinginys, 0,6 kg

Kaina €8,64
€14,40/kg

Ir šiais laikais tinginys ne ką mažiau populiarus tarp užsienio lietuvių. Einant į svečius neretai kas vietoj pyrago ar torto atsineša paties gamintą tinginį.


Neturime

Užsiregistruokite ir mes jums pranešime kuomet ši prekė bus vėl prekyboje.

Registruotis
Kategorija:
Gautos prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokios išvaizdos, formos, gali skirtis įpakavimas. Elektroninėje parduotuvėje esančiuose aprašymuose pateikiama bendo pobūdžio informacija apie prekes. Informacija nurodoma ant produkto etiketės ir elektroninės parduotuvės aprašymuose gali skirtis. Informacija, kuri yra ant produkto pakuotės yra išsamesnė ir gali nesutapti su nurodoma informacija elektroninės parduotuvės prekių aprašymuose. Pirkėjas gavęs prekes, visada turi perskaityti ir vadovautis ant prekės pakuotės esančia informacija.
Nuo senų laikų šį šokoladinį – sausaininį skanėstą mėgdavo gaminti beveik kiekviena šeimininkė, o vaikai laukdavo išsižioję, kada galės nulaižyti šaukštą ar išgramdyti dubenį.
Sudedamosios dalys:Sausainiai (KVIETINIAI miltai, cukrus, palmių riebalai, geriamasis vanduo, gliukozės-fruktozės sirupas, valgomoji druska, emulsiklis (sojų lecitinas), tešlos kildymo medžiagos (dinatrio difosfatas, natrio bikarbonatas, amonio bikarbonatas), kvapioji medžiaga. Gali būti PIENO, RIEŠUTŲ ir SEZAMO sėklų pėdsakų), saldintas sutirštintas PIENAS (nenugriebtas PIENAS, cukrus), 82% SVIESTAS (GRIETINĖLĖ, bakterinės kultūros, spalva - beta karotinas), 2.5% PIENAS, cukrus, kakava.
Naudojimo instrukcija:Produktas paruoštas valgymui.
Laikymo sąlygos:Laikymo temperatūra nuo 15°C iki 22°C (kambario temperatūra)
Pakuotė:Politilenas
Galioja iki:Žiūrėti ant pakuotės
Maistinė vertė 100 g/ml:
Energinė vertė:1936.00 kJ / 462.00 Kcal
Riebalai:21.00 g
Sočiosios riebalų rūgštys:5.90 g
Angliavandeniai:60.00 g
Cukrūs:27.00 g
Baltymai:7.10 g
Druska:0.40 g

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.