
Kalėdinės aguonos, 1 vnt.
Aguonos supakuotos po 200 g maišeliuose. Aguonų pienas Kūčioms pagal lietuviškas tradicijas gaminamas kaip iš vienas iš tradicinių 12 Kūčių vakarienės patiekalų, su juo valgomi kūčiukai ir kiti patiekalai. Niekada nebandžiusiems jo pasidaryti patiems, gali atrodyti, kad aguonpienio gaminimas yra sudėtingas procesas ir reikalauja specifinių žinių bei įgūdžių, tačiau taip nėra: mūsų pateikiamas aguonų pieno receptas padės tuo įsitikinti. Taip, senovėje iš tikrųjų aguonas reikėdavo užpilti karštu vandeniu, mirkyti, kad suminkštėtų, vėliau moliniame inde trinti kočėlu. Todėl procesas pareikalaudavo kur kas daugiau laiko ir pastangų, bet vėliau šeimininkėms į pagalbą atėjo kavos malūnėliai, mėsmalės, virtuviniai kombainai ir viskas tapo kur kas paprasčiau.
Neturime
Užsiregistruokite ir mes jums pranešime kuomet ši prekė bus vėl prekyboje.
RegistruotisSudedamosios dalys: | Aguonos |
---|---|
Naudojimo instrukcija: | Produktas paruoštas valgymui. |
Laikymo sąlygos: | Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 6°C iki 23°C. |
Pakuotė: | Politilenas |
Galioja iki: | Žiūrėti ant pakuotės |
Maistinė vertė 100 g/ml: | |
---|---|
Energinė vertė: | 2273.00 kJ / 525.00 Kcal |
Riebalai: | 47.70 g |
Sočiosios riebalų rūgštys: | 4.50 g |
Angliavandeniai: | 30.20 g |
Cukrūs: | 3.00 g |
Baltymai: | 18.00 g |
Druska: | 0.08 g |
Atsiliepimų dar nėra.
Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.